Summer Jamboree 2023

Back to the 40's en 50's

Internationaal evenement

In de periode 29 juli t/m 6 augustus 2023 wordt wederom de Summer Jamboree gehouden. De Summer Jamboree is hét internationale festival van de Amerikaanse muziek en cultuur uit de jaren ’40 en ’50 dat elk jaar tussen eind juli en de eerste helft van augustus plaatsvindt in Senigallia (AN) in de Marche, Italië. Een evenement waar liefhebbers vanuit de hele wereld op afkomen. Senigallia verandert dan in één groot swingend stadje met mensen uit heel Europa die zich tien dagen lang onderdompelen in het feestgedruis, met het ovale plein Foro Annonario als middelpunt.

Let’s rock and roll

De Summer Jamboree is het grootste en bekendste festival in zijn soort in Europa, en het grootste festival in zijn genre ter wereld wat het aantal jaarlijks geregistreerde bezoekers betreft. Een internationaal evenement waar liefhebbers van de muziek en cultuur van dit bijzondere en inspirerende tijdperk oude en nieuwe vrienden kunnen ontmoeten, samen met een plezierig publiek dat op zoek is naar kleurrijk, zorgeloos plezier en net dát ietsje meer dan de gemiddelde strandvakantie.

jamboree 1
jamboree 2

Reageer

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top